top of page

BANDS

IC/TC zag het licht enkele jaren geleden. Wat bedoeld was als een éénmalige show, is inmiddels uitgedraaid op een heus project dat tot op de dag van vandaag nog steeds blijft groeien. De band heeft maar één doel: de best mogelijke tribute zijn aan het legendarische AC/DC. Behalve de noodzakelijke Angus Young en Brian Johnson look- én soundalikes staat deze band garant voor een complete AC/DC - ervaring. Gewapend met vuurwerk, een boel Marshalls en uiteraard de typische kanonnen slagen zij er in het publiek mee te nemen in het AC/DC verhaal.
Gedurende de tijd dat de band bestaat, hebben ze hun uitstekende live-reputatie reeds kunnen verzilveren op talloze podia en festivals in België, Nederland, Frankrijk en Duitsland. Daarnaast heeft de band ook al Italië op zijn kop gezet toen ze mochten touren met een Italiaanse Megadeth-tribute!
De band haalde in zijn carrière al meermaals de Belgische en Nederlandse pers. Zo waren ze onder andere te zien op de Belgische televisie (Canvas / VTM), te beluisteren op de radio (StuBru / UrGent) en kregen ze al artikels in Humo, De Standaard en Revolver Magazine (NL) toegewezen.
Kortom: IC/TC brengt een explosieve AC/DC set, met dezelfde honger , passie en power die de originele band al ruim 30 jaar drijft.


 

Toxicity is een tributeband van het energieke en inspirerende System of a Down. Ze zijn geen lookalikes, noch Armeniërs, maar ze bieden de complete System of A Down ervaring! Rauw! Energiek! Meezingers!

 

Als je denkt dat coverbands een zwak afkooksel zijn van het origineel, dan moet je zeker komen kijken naar Powerslave, een Nederlandse tributeband van Iron Maiden!
Wanneer deze goed geoliede machine op gang komt is er geen stoppen aan! De hoge standaard die ze zichzelf aanmeten bij klassiekers zoals ‘The number of the Beast’, ‘Run to the hills’, ‘Fear of the dark’ en ontelbare andere grote hits zijn hét bewijs dat Powerslave weet hoe ze deze Iron Maiden songs moet brengen.
De hoge stem van Don “the sirene” Feltgens, de duellerende gitaren van Steven “Smith” Wullems en Cyrill “Murray Wulms, de galopperende baslijnen van Peter “Harris” Rovers en de donderende drum van Allan “Mc Brain” Gilissen maken van Powerslave een waardige tributeband.
Als je Iron Maiden songs uit volle borst wil mee schreeuwen en headbangen tot je erbij neervalt, dan ben je bij Powerslave aan het juiste adres!


 

Sweat Box Attic, een Hard-Rock/Metal covergroep uit het Kortrijkse, ze spelen van A(Accept) tot Z(ZZTop).De Metal klassiekers van de jaren ‘70, ‘80, ‘90 tot zelfs de 21ste eeuw daveren over je heen.Eén ding hebben de nummers gemeen: “They will Rock the Hell out of you.” Be ready for the perfect Metal list

 

Bruut geweld afkomstig uit Kortrijk.6days of justice is een 5 koppige metalcore band uit H8000 scene waar onder de bands "liar" en "congress" vandaan komen. De band werd gestart in de zomer van 2007 waar ze na een paar maanden bestaan hun eerste EP hadden uitgebracht "the liar and the traitor". Ze komen in 2016 met een nieuw album (Eternal Devastation) en laten op hardrock fest heel wat nieuw materiaal horen. In your face zware metal!Laat je meeslepen door de "warground" van riffs,breakdowns en singalongs.

bottom of page